• YHD
  • Klub SOT 24,5

Klub SOT 24,5 - Metelkova mesto

O Klubu

​Klub SOT 24,5 je prostor YHD - Društva za teorijo in kulturo hendikepa, ki je namenjen prirejanju dogodkov za osveščanje, izobraževanje, druženje in organizaciji kulturnih prireditev javnega značaja. V njem prirejamo razstave različnih zvrsti, predvsem mladih neuveljavljenih umetnikov, ki s svojo izraznostjo obdelujejo socialne tematike. Organiziramo tudi različna tematska predavanja, ki kritično obravnavajo družbene, ekonomske in kulturne probleme sodobnega časa; v duhu teorije, ki spreminja prakso.

V klubu se odvijajo tudi projekcije filmov z moderirano razpravo, predstavitve knjig in manjši klubski koncerti, kreativne delavnice, okrogle mize. Uporablja se tudi za izobraževanje za potrebe društva na temo človekovih pravic, nediskriminacije in izobraževanja za osebne asistente ter uporabnike osebne asistence. SOT 24,5 je tudi prostor druženja in izmenjave izkušenj. Na voljo je tudi drugim organizacijam, ki nimajo lastnih prostorov za izvajanje občasnih aktivnosti. V njem lahko najdete tudi nekaj knjig za branje in ob čaju je primeren prostor za kramljanje.

Skratka, dobrodošli v topel objem našega kluba vsako sredo in četrtek od 20.00 do 23.00!

O posameznih dogodkih vas bomo obveščali sproti!
Kdor želi prejemati obvestila o dogodkih in vsi zainteresirani za sodevanje v Klubu SOT 24,5 nam pošljite email na: yhd-drustvo@yhd-drustvo.si ali nas pokličite na: 01/5212277, 051 435 296

Odprto:
vsako sredo in četrtek od 20.00 do 23.00

Projekt sofinancira: FIHO

Aktivnosti v klubu

Odprtje razstave Aleksandre Haravan "Klobuki"

Otvoritev bo v sredo, 10.09.2014, ob 20.00, Klub SOT 24,5, Masarykova 24, Metelkova mesto

Razstava Dušan Merklin Mick: »FRAGMENTI ODTENKOV, ULOVA, POGLEDOV IN POPUSTOV!«

Otvoritev v četrtek, 03.07.2014, ob 20.00, SOT 24,5 Masarykova 24, Metelkova mesto

Razstava Bontonček - ustvarjalni odzivi udeležencev delavnic

YHD - Društvo za teorijo in kulturo hendikepa vabi na odprtje razstave Bontonček – ustvarjalni odzivi udeležencev delavnic,ki bo v četrtek, 29.05.2014, ob 19.00, v Klubu SOT 24,5, Masarykova 24, Metelkova mesto

Beri naprej ...