Razstava NEJC VAUPOTIČ »Innerjev svet«

od YHD (0 komentarjev)

Razstava LAURA LIČER »Karavana gre dalje«

Otvoritev razstave Laure Ličer "Karavana gre dalje" bo v četrtek, 11. januarja 2018, ob 19.00 uri v prostorih SOT 24,5, Masaryikova 24, Metelkova mesto.

 

 

Tokrat bodo na ogled novejše slike Bitij, nastale v preteklem letu. Vabljeni na ogled, klepet in kozarček rujnega.

 

Program SOT 24,5 podpirajo FIHO ter posameznice in posamezniki, ki s svojim prostovoljnim delom pripomorejo k širitvi idej  YHD.

 

Razstava NEJC VAUPOTIČ »Innerjev svet«

Otvoritev razstava Nejca Vaupotiča »Innerjev svet« bo v četrtek, 14.09.2017, ob 19.30, SOT 24,5, Masarykova 24, Metelkova mesto

NEJC VAUPOTIČ z umetniškim imenom INNER je glasbenik in umetnik, ki deluje na področju ustvarjanja glasbe, risanja, kreiranja grafik in računalniških animacij. Je soustanovitelj zavoda Utrinek sanj, Zavod za spodbujanje lepše prihodnosti.

Nekaj o razstavi: INNERJEV SVET

Tehnika: digitalna grafika.

Postopek nastajanja digitalnih grafik: Vsaka slika je  narisana s svinčnikom na papir, nato prerisana v računalniški program, obarvana, nato pa obdelana z efekti v animacijskih programih, kjer se delo na grafiki tudi zaključi. 

Nekatere predstavljene grafike so izvlečki iz različnih računalniških animacij, ki jih je Inner do danes ustvaril. Vse animacije si je možno ogledati na tem naslovu; www.utrineksanj.si/inner-animation.   

 

Nazaj

Dodaj komentar