Monika Rajšp

od YHD (0 komentarjev) Monika Rajšp

Ropotuljica ovčka

Spomini so lepi in večni. Ta majhna ovčka je v našo družinsko gnezdo prinesla najlepše trenutke, ki naše življenje izpolnjuje kot najlepša dragocenost. Majhna ovčka je bila namreč prva igračka, ki je popestrila življenje najinemu sinu že v prvih dneh življenja. Rojstvo najinega sinka je bila za naju največja sreča, ki naju je doletela v življenju. Ovčka mu je družbo začela delati že v inkubatorju, kjer je najin sin preživel svoje prve dni življenja. V naša srca je prinesel polno energije in smisel življenja. Iz dneva v dan je bilo tako naše življenje bolj razigrano, katero pa je od vsega začetka spremljala tudi ta majhna ovčka, ki ga čuva vsako noč. Čeprav je čisto preprosta, nam pomeni veliko več kot pa kakršna druga, dražja stvar. Sinko je rasel in dobival še kup drugih igrač, a ta ovčka mu pomeni največ. Ko je bil dovolj velik, sem mu povedala, da je bila to njegova prva igrača in od tedaj jo je začel še posebno cenit.

Dodaj komentar