YHD - Društvo za teorijo in kulturo hendikepa

zemljevid

Klub SOT 24,5, Masarykova 24, Metelkova mesto

zemljevid

Škratova filmska mala šola - VABLJENI!

skratova

Vljudno vabljeni na prvo iz serije šestih predavanj, ki bodo potekala v okviru Škratove filmske male šole:

26.5.2009, ob 18. uri, v klubu SOT 24,5 (stavba Lovci), Metelkova mesto.

Katja Čičigoj: Ali lahko na robu molka prisluhnemo fantomskim glasovom? Učinek avtoreferencialnosti na status reprezentirane realnosti v filmu Our Beloved Month of August

Škratova filmska mala šola je namenjena vsem, ki bi radi razširili znanje, predvsem pa izostrili svoj pogled na gibljive slike. Udeleženci boste lahko preko multimedijskih predavanj in delavnice pisanja o filmu poglabljali izkušnje in znanja, predvsem pa razvijali sebi lastne prakse ravnanja s filmom. Predavanja in delavnice bodo izvajali mladi že uveljavljeni predavatelji, ki so na tak ali drugačen način povezani s svetom filma in so se v njem s svojim delovanjem že izkazali.

V torek, 26.5.2009, se boste tako lahko družili s Katjo Čičigoj, ki vam bo v multimedijskem predavanju razkrila svoj pogled na učinek avtoreferencialnosti na status reprezentirane realnosti v filmu Our Beloved Month of August. Predavanje se bo pričelo ob 18.00 uri, v Klubu SOT 24,5 (stavba Lovci, Metelkova mesto).

Škratova filmska mala šola je dejavnost Kulturno umetniškega društva Anarhiv. Udeležba na njej je brezplačna. Vsa predavanja se bodo zvrstila v Klubu SOT 24,5, ki nam ga je v ta namen prijazno posodil YHD - Društvo za teorijo in kulturo hendikepa.

Več o vsem skupaj pa si lahko preberete na spletni strani: http://skratovfilm.blogspot.com/

Kontakt koordinatorke dejavnosti: ninacvar@gmail.com

Dejavnost sta finančno podprla Urad RS za mladino in Urad za mladino MOL.